Isaline De Backer

Interieurvormgever
Team members
Jan Geysen
Hoofdontwerper

Jan Geysen is de oprichter en hoofdontwerper van PUUR. Als hoofdontwerper begeleidt Jan de opdrachtgevers van PUUR  om op alle vlakken de juiste keuzes te maken voor de interieurs die zij nodig hebben. De maatschappelijke, economische en digitale veranderingen in de maatschappij volgt Jan als hoofdontwerper van PUUR op de voet op om dit te kunnen vertalen in de interieurprojecten van PUUR.

read more
Kristof Van den Heuvel
Interieurarchitect

Kristof is ‘hoofd projecten’ binnen PUUR. Hij past dagelijks z’n ruime ervaring en uitgebreide kennis toe in alle lopende projecten van PUUR. Vooral de uitvoerende en technische kennis van Kristof is een grote toegevoegde waarde binnen het bureau. De uitvoeringen van de projecten worden door hem opgevolgd. In zijn vorige functie was Kristof partner bij het interieurarchitectenbureau C’ aksent.

read more
Hannelore Huysmans
Teamleader

Hannelore vervult diverse cruciale rollen binnen PUUR, waar ze fungeert als het primaire aanspreekpunt en tevens als teamleider. Sinds de verhuizing naar het nieuwe kantoor, is Hannelore ook verantwoordelijk voor het dagelijks verzorgen van de lunch voor het hele team. Haar vorige werkervaring omvat posities bij de Vrije Universiteit Brussel en zowel de federale als lokale politie. In haar laatste rol functioneerde ze als adjunct-directeur bij Fedasil in Broechem.

Lies Kenis
Office Manager

Lies beheert naast de financiën ook een groot deel van de administratie van PUUR. Daarnaast speelt ze een belangrijke rol in het beheren van de content op de sociale mediakanalen van PUUR. Met haar creatieve blik en uitgebreide kennis van projecten weet ze de juiste beelden mooi uit te lichten. Met een achtergrond in toerisme aan het NHTV in Breda, bracht ze meerdere jaren door op een reiskantoor voordat ze bij PUUR kwam werken.

Cynthia Geerts
Interieurarchitect

Cynthia is volwaardig interieurarchitecte bij PUUR en leidt dagelijks projecten vanaf het begin. Cynthia voltooide haar master in interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen en heeft ook een grafische opleiding gevolgd. Nadat ze haar studie had afgerond, nam Cynthia direct haar intrede bij PUUR, waar ze met veel enthousiasme en voldoening haar creatieve meerwaarde in de projecten brengt.

Hilke Salaets
Interieurarchitect

Hilke, een toegewijde kracht in het team van PUUR, laat haar passie voor ontwerp en projectmanagement terugkomen in haar werk. Na het afronden van een master in ‘interieurarchitectuur’ aan de Universiteit van Antwerpen, leidt ze nu projecten van concept tot realisatie. Haar taken omvatten ontwerpen, projectopvolging, communicatie met zowel opdrachtgevers als aannemers en het aansturen van collega's. Naast haar werkzaamheden bij PUUR houdt Hilke zich graag bezig met meubelontwerp, renovatie, reizen, sporten en kunst.

Nena Maksan
Interieurarchitect

Nena, een veelzijdige junior interieurarchitecte, brengt een mix van vaardigheden en expertise binnen het team van PUUR. Met een bachelor in officemanagement en een master in interieurarchitectuur, gevolgd aan de Universiteit Antwerpen, op zak ondersteunt ze projecten van begin tot eind. Haar vaardigheden omvatten tekenwerk in zowel 2D als 3D, presentatieontwerp en technische uitwerkingen. Met passie voor zowel digitale tools als traditionele schetsen, brengt ze een unieke dynamiek naar elke opdracht

Asmara Sebrechts
Interieurarchitect

Als toegewijd interieurarchitecte, concentreert Asmara zich voornamelijk op het tekenwerk waarbij ze streeft naar efficiëntie en nauwkeurigheid in de projecten. Na een succesvolle stage bij PUUR bleef Asmara werkzaam bij PUUR als student. De fijne samenwerking resulteerde in een volwaardige positie binnen het team, nadat ze zowel haar bachelor- als masterdiploma in interieurarchitectuur behaalde aan de Universiteit Antwerpen.

Liese Michielsen
Interieurvormgever

Liese is een gedreven interieurvormgeefster en draagt bij aan de concrete realisatie van projecten door het uittekenen van plannen en maatwerk. Direct na het afronden van de opleiding 'Interieurvormgeving' aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen, vond Liese haar weg naar PUUR. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan als stagiaire bij TEN Architects en als interieuradviseur bij Fést, wat haar een veelzijdige basis gaf voor haar werk bij PUUR.

Liesbeth Swinnen
Interieurarchitect

Liesbeth is sinds kort werkzaam binnen het team van PUUR en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Haar taken omvatten het ontwikkelen van het creatieve concept van projecten, ruimtelijk ontwerp, begeleiding van ontwerpers, klantpresentaties, budget- en planningsbeheer, en werfopvolging. Met een graduaat in marketing, een opleiding in interieurarchitectuur en 24 jaar ervaring bij Bulo, is ze een waardevolle aanwinst. Haar brede interesse in architectuur, interieur, cultuur en fotografie voedt haar constante zoektocht naar inspiratie.