Jan Geysen

Hoofdontwerper

Jan Geysen is de oprichter en hoofdontwerper van PUUR. Als hoofdontwerper begeleidt Jan de opdrachtgevers van PUUR  om op alle vlakken de juiste keuzes te maken voor de interieurs die zij nodig hebben. De maatschappelijke, economische en digitale veranderingen in de maatschappij volgt Jan als hoofdontwerper van PUUR op de voet op om dit te kunnen vertalen in de interieurprojecten waarbinnen PUUR aan gewerkt wordt.

De kleinschaligheid en eenvoud van projecten waar Jan in de beginfase is mee gestart, is uitgegroeid tot een boeiend en divers portfolio van gerealiseerde projecten in België en Nederland zoals inrichtingen van kantoren, winkels, universiteiten, woningen en ziekenhuizen. Tegelijkertijd is Jan actief in het promoten van het beroep als interieurarchitect aan de hand van zijn eigen bureau PUUR. Door het geven van lezingen, het bijwonen van jury’s, het schrijven van artikels en het uitgeven van een boek over PUUR interieurarchitecten. De passie van Jan is overduidelijk interieurarchitectuur in al haar facetten. Het lezen van boeken en magazines over interieurarchitectuur, het bezoeken van interieurs in binnen- en buitenland en het onderhouden van een breed Europees netwerk van collega interieurarchitecten maken hier onderdeel vanuit.

Jan heeft 6 jaar deel uitgemaakt van ECIA, het Europees bestuur voor interieurarchitecten en is meerdere jaren bestuurslid geweest van het AinB, de Belgische beroepsorganisatie voor interieurarchitecten. In beide organisaties lag de focus van Jan op het brengen van vernieuwing en het versterken van samenwerkingen.

Vooraleer zijn eigen kantoor te starten heeft Jan verschillende werkervaringen opgedaan: o.a. bij IN bvba, Contrast, Scatorchia architecten en het Amsterdamse bureau Inside Outside van Petra Blaisse.

Jan is afgestudeerd als interieurarchitect in 1999 aan het toenmalige Henry Van de Velde Instituut (vandaag Universiteit Antwerpen).

 

Meer lezen:

Artikel in Intsite

Team members
Kristof Van den Heuvel
Interieurarchitect

Kristof is ‘hoofd projecten’ binnen PUUR. Hij past dagelijks z’n ruime ervaring en uitgebreide kennis toe in alle lopende projecten van PUUR. Vooral de uitvoerende en technische kennis van Kristof is een grote toegevoegde waarde binnen het bureau. De uitvoeringen van de projecten worden door hem opgevolgd. In zijn vorige functie was Kristof partner bij het interieurarchitectenbureau C’ aksent.

read more
Hannelore Huysmans
Teamleader

Hannelore is het eerste aanspreekpunt binnen PUUR. Ze heeft verschillende rollen binnen PUUR waaronder haar rol als teamleader. Sinds de verhuis naar het nieuwe kantoor verzorgt zij ook de dagelijkse lunch voor heel het team. Hannelore heeft werkervaring opgedaan bij de Vrije Universiteit Brussel en de federale en lokale politie. In haar laatste functie was zij adjunct directeur bij Fedasil te Broechem.

Lies Kenis
Office Manager

Lies beheert de financiën en neemt een deel van de administratie van PUUR voor haar rekening. Ze is ook mee verantwoordelijk voor de content van de sociale media van PUUR. Lies heeft een opleiding toerisme aan het NHTV in Breda gevolgd. Voor haar huidige functie bij PUUR was Lies meerdere jaren werkzaam op een reiskantoor.

Cynthia Geerts
Interieurarchitect

Cynthia is een interieurarchitecte, die dagelijks projecten uitwerkt van schets tot 2D of 3D tekening. Cynthia is ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de sociale media van PUUR. Ze is afgestudeerd als interieurarchitecte aan de Universiteit Antwerpen, waar ze haar master behaalde. Ze heeft ook een grafische opleiding gevolgd. Na haar studies is Cynthia onmiddellijk bij PUUR gestart.

Isaline De Backer
Interieurvormgever

Isaline is een interieurvormgever, die dagelijks binnen PUUR aan projecten werkt in ontwerp en uitvoeringsfase. Haar ruime projectervaring past ze volop toe in de meest complexe projecten van PUUR. Isaline heeft voor haar start bij PUUR meerdere jaren werkervaring opgedaan bij C’ aksent en in haar eigen projecten. Ze is afgestudeerd als interieurvormgever aan de Katholieke Hogeschool te Mechelen.

Hilke Salaets
Interieurarchitect

Hannes Tollebeek
Interieurarchitect

Nena Maksan
Interieurarchitect

Asmara Sebrechts
Interieurarchitect

Liese Michielsen
Interieurvormgever