Over ons

Visie

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren innovatieve interieurs samen met onze ambitieuze opdrachtgevers. Wij stellen ons op als een positief kritische, betrokken en constructieve partner doorheen heel het ontwerp- en bouwproces. Concept en functionaliteit gaan hierbij hand in hand. Onze resultaten zijn doordacht ontworpen interieurs op maat van de mensen die ze dagelijks gebruiken.

Ons kantoor

Het concept van onze eigen kantoorinrichting noemen we “Arsenale”, verwijzend naar de oude gebouwen in Venetië die de perfecte achtergrond vormen voor de kunst- en architectuur tentoonstellingen die er jaarlijks worden geïnstalleerd. Wij hebben daarom de bestaande pakhuisruimte een ruwe authentieke uitstraling gegeven. De wanden en maatwerkmeubels komen los van de industriële ruimte en hebben elk hun eigen verhaal qua vorm en materiaalgebruik. Verlichtingsarmaturen zijn ontworpen als losse sculpturen in de ruimte.

Circulariteit, akoestiek, functionaliteit en techniek zijn voor onze eigen kantoorinrichting op een innovatieve manier benaderd.

Ons team

Samenwerkingen zijn voor ons de basis voor het realiseren van succesvolle projecten. In de eerste plaats met onze opdrachtgevers, aannemers en leveranciers. Binnen ons team is samenwerking enorm belangrijk: een goede sfeer gecombineerd met gezonde werklust is onze sleutel tot het realiseren van geslaagde projecten.

Jan Geysen
Hoofdontwerper

Jan Geysen is de oprichter en hoofdontwerper van PUUR. Als hoofdontwerper begeleidt Jan de opdrachtgevers van PUUR  om op alle vlakken de juiste keuzes te maken voor de interieurs die zij nodig hebben. De maatschappelijke, economische en digitale veranderingen in de maatschappij volgt Jan als hoofdontwerper van PUUR op de voet op om dit te kunnen vertalen in de interieurprojecten van PUUR.

read more
Kristof Van den Heuvel
Interieurarchitect

Kristof is ‘hoofd projecten’ binnen PUUR. Hij past dagelijks z’n ruime ervaring en uitgebreide kennis toe in alle lopende projecten van PUUR. Vooral de uitvoerende en technische kennis van Kristof is een grote toegevoegde waarde binnen het bureau. De uitvoeringen van de projecten worden door hem opgevolgd. In zijn vorige functie was Kristof partner bij het interieurarchitectenbureau C’ aksent.

read more
Hannelore Huysmans
Teamleader

Hannelore is het eerste aanspreekpunt binnen PUUR. Ze heeft verschillende rollen binnen PUUR waaronder haar rol als teamleader. Sinds de verhuis naar het nieuwe kantoor verzorgt zij ook de dagelijkse lunch voor heel het team. Hannelore heeft werkervaring opgedaan bij de Vrije Universiteit Brussel en de federale en lokale politie. In haar laatste functie was zij adjunct directeur bij Fedasil te Broechem.

Lies Kenis
Office Manager

Lies beheert de financiën en neemt een deel van de administratie van PUUR voor haar rekening. Ze is ook mee verantwoordelijk voor de content van de sociale media van PUUR. Lies heeft een opleiding toerisme aan het NHTV in Breda gevolgd. Voor haar huidige functie bij PUUR was Lies meerdere jaren werkzaam op een reiskantoor.

Cynthia Geerts
Interieurarchitect

Cynthia is een interieurarchitecte, die dagelijks projecten uitwerkt van schets tot 2D of 3D tekening. Cynthia is ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de sociale media van PUUR. Ze is afgestudeerd als interieurarchitecte aan de Universiteit Antwerpen, waar ze haar master behaalde. Ze heeft ook een grafische opleiding gevolgd. Na haar studies is Cynthia onmiddellijk bij PUUR gestart.

Isaline De Backer
Interieurvormgever

Isaline is een interieurvormgever, die dagelijks binnen PUUR aan projecten werkt in ontwerp en uitvoeringsfase. Haar ruime projectervaring past ze volop toe in de meest complexe projecten van PUUR. Isaline heeft voor haar start bij PUUR meerdere jaren werkervaring opgedaan bij C’ aksent en in haar eigen projecten. Ze is afgestudeerd als interieurvormgever aan de Katholieke Hogeschool te Mechelen.

Hilke Salaets
Interieurarchitect

Sarah Gillaerts
Interieurvormgever

Hannes Tollebeek
Interieurarchitect

Nena Maksan
Interieurarchitect

Asmara Sebrechts
Interieurarchitect

Liese Michielsen
Interieurvormgever